CLINICA
0344 802 383
PROGRAMARI
0756 566 796

Servicii

Vaccinari

Produsele pe care alegem sa le folosim sunt de cea mai buna calitate, administrate in concordanta cu varsta animalului tau, intr-un mediu medical controlat. Preventia este "cheia"!

Deparazitari interne

Deparazitarea interna este importanta, inca din "copilarie"! Serviciul oferit de noi este acompaniat de produse de calitate, administrate corespunzator speciei, varstei si greutatii animalutului pe care il aveti, pentru a asigura atat sanatatea acestuia, cat si a ta.

Deparazitari externe

Stim, capusele sunt foarte urate, dar impreuna putem castiga lupta impotriva lor! Vino in cadrul cabinetului nostru si iti dam toate detaliile de care ai nevoie, pentru a face cea mai buna alegere pentru animalul tau de companie in vederea preventiei infestatiei parazitare.

Microcipare/Scanare microcip

Abia il poti vedea, dar este mai util decat iti poti inchipui! "Plimbaretii" vostri vor fi mai usor de gasit pe baza acestui microcip, el fiind un dispozitiv de identificare, dar nu si de urmarire.

Nebulizari

Accesibila animalelor cu probleme respiratorii, rezultatele fiind vizibile inca dupa prima sedinta.

Pet Shop

Esti in cautare de o dieta speciala pentru statusul fiziologic al animalutului tau sau vrei pur si simplu sa il recompensezi pentru comportamentul ireprosabil? Avem tot ce iti trebuie!

Stomatologie veterinara

Igiena orala nu este de neglijat, lipsa acesteia putand influenta considerabil starea de sanatate a patrupezilor nostri!

Analize de laborator

Cauti un raspuns rapid la problema ta? Vino in cadrul cabinetului nostru si beneficiezi de metode directe si rapide de diagnostic.

Transfuzii de sange

Sangele inseamna viata! In cazurile extreme, in care este necesara transfuzia sangvina, noi suntem aproape de tine, oferindu-ti si acest serviciu.

Consultatii medicale

In cazul in care esti norocos, iti recomandam un control periodic, la maxim 6 luni diferenta, dar daca ai intampinat deja probleme, discutam impreuna despre frecventa acestora.

Deplasari la domiciliu

In cazul in care prietenul vostru blanos nu se poate deplasa la cabinet, ii sarim in ajutor, chiar la el acasa!

Cosmetica canina

Vrei sa iti rasfeti cel mai bun prieten? Acum ai ocazia! Tuns, spalat si aranjat - o zi de relaxare completa.

Cosmetica felina

Nu sunt ele foarte fericite cand intra la apa sau cand isi pierd mandrie de blana, dar la final, pleaca multumite!

Pensiune felina

Pleci in vacanta si nu ai nicio dadaca pentru micutul tau? Noi iti oferim o mana de ajutor, in limita locurilor disponibile. De acum aveti parte amandoi de un concediu relaxant, chiar si separat.

Pensiune canina

Nu gasesti cea mai buna varianta pentru catelusul tau atunci cand vrei sa pleci in concediu? Raspunsul este simplu - pune mana pe telefon si rezerva-i un loc la noi.

Program de internare

Blanosul are nevoie de supraveghere medicala permanenta? Bazeaza-te pe noi!

Interventii chirurgicale

Mica chirurgie: plagi, intepaturi infectate, abcese, flegmoane Chirurgie generala: sterilizari, castrari, extirpare tumori, enucleere glob ocular, amputari in scop medical.

Teste rapide de diagnostic

Testele rapide ne ajuta sa punem un diagnostic de certitudine, in multe dintre situatiile intalnite.

Consiliere nutritionala

Daca vrei sa ii oferi un meniu diversificat, poti programa o intalnire in cadrul cabinetului nostru pentru a pune la punct o dieta personalizata.

Consultatii medical-veterinare

In cazul in care esti norocos, iti recomandam un control periodic, la maxim 6 luni diferenta, dar daca ai intampinat deja probleme, discutam impreuna despre frecventa vizitelor medicale, in vederea rezolvarii situatiei. Nu trebuie decat sa iti faci o programare! Te asteptam!

Analize de laborator

Cauti un raspuns rapid la problema ta? Vino in cadrul cabinetului nostru si beneficiezi de metode directe si rapide de diagnostic. Fie ca animalul tau are nevoie de o analiza biochimica fie de una hematologica, iti putem pune la dispozitie aceste servicii in termen de numai cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi telefonic sau prin e-mail.

Teste rapide de diagnostic

Viteza de reactie este ceva ce ne caracterizeaza, motiv pentru care folosim aceste teste rapide in punerea unui diagnostic de certitudine in cel mai scurt timp.